In mijn relatiecoaching draait het om elkaar weer te vinden

WAAROM

Je staat op een punt dat er iets nodig is in jouw relatie. Misschien omdat jullie kwijt zijn wat er was, jullie samenzijn niet meer constructief of gelijkwaardig is, de verbinding en intimiteit ontbreekt of omdat het niet meer werkt zoals het nu gaat.

Wil je elkaar weer terug vinden?
Of juist in staat zijn om in verbinding uit elkaar te gaan (voor de kinderen)?

De dynamiek in jullie relatie

Het blootleggen van de dynamiek in jullie relatie is mijn startpunt. Wat speelt er écht? Wat is de kern van jullie dynamiek? Welke interactie gaan jullie aan of juist uit de weg? Wat gebeurt er áchter de woorden en handelingen? Waar is het constructief, waar destructief? Kortom, wat is de essentie in jullie samenzijn.

Ik maak vervolgens ruimte voor jou als persoon en je partner als persoon. Als coach kijk ik makkelijk door de bril van natuurlijke talenten en uniek potentieel. Het niet-inzetten van je volledige potentieel geeft – gek genoeg – stagnatie in jezelf én tussen elkaar.

Als talenten blijven slapen in jezelf en je geen licht schijnt op blinde vlekken, ontdek je ook niet de krachtigste versie van jezelf. Het is als lopen op één been terwijl je er twee hebt. Dat doet iets met het lopende been (overcompensatie) en iets met het ongebruikte been (gemis, verlangen, verveling, frustratie e.a.). Deze onbalans in onszelf projecteren we heel makkelijk op een ander. En een partner wordt vaak ‘ingezet’ om ‘jouw niet lopende been’ wél te ervaren.

Om je te bevrijden uit een niet-werkend systeem, leg ik dus de nadruk om eerst zelf in kracht te zijn om vervolgens samen in kracht te zijn. Jezelf zijn, eigen regie nemen en ‘zelf lopen op twee benen’ maakt je los uit een stagnerende dynamiek. Je kunt weer vrij en open in verbinding met elkaar zijn en genieten van wat jullie samenzijn zo bijzonder maakt.

ENCHANTÉ, IK BEN SASKIA

Als relatiecoach blijf ik het bijzonder vinden – dat wat er in de essentie speelt – altijd zichtbaar wordt in het hier en nu. De dynamiek in een relatie laat zich gewoon zien door het gesprek en doordat je samen aanwezig bent.

Ik ben in staat om hier dieper in door te dringen en de kern wat er nu werkelijk gebeurt tussen elkaar helder boven water te krijgen.

Om vervolgens te kijken naar ieders eigen aandeel. Wat speelt er bij jou, stagneert er iets in jou, sta jij in jouw kracht? En wat heb jij nodig om zelf uit een niet-werkend patroon te stappen?

Het nemen van eigen verantwoordelijkheid brengt ‘het relatiesysteem’ tot rust en geeft je de mogelijkheid om ‘het spel’ niet steeds opnieuw te spelen.

Ik werk vanuit verbinding en écht contact maken. In vertrouwen en veiligheid. Om samen een open en eerlijk gesprek aan te gaan.

Je merkt de jarenlange ervaring van Saskia met talentherkenning. Dit was van zo’n toegevoegde waarde! Saskia heeft snel oog én inzicht in iemand en hoort door onze woorden heen wat we écht zeggen. Nooit gedacht dat als wij elkaar irriteren, onze talenten in de knel zitten en als wij ruzie maken onze talenten op slot zitten. Dit is zo verhelderd om te kunnen zien wat er daadwerkelijk gebeurt!

Enchanté,ik ben Karen

Saskia heeft me stevig geconfronteerd met mezelf. Ondanks dat het een pijnlijke spiegel was, deed ze het op zo’n rustige en respectvolle manier dat ik het kon horen en erkennen. Het heeft juist heel veel inzichten gegeven én de angel eruit gehaald!

Enchanté,ik ben Bart

Saskia werkt vanuit rust, stelt de juiste vragen en heeft een goed luisterend oor. Ze weet het gesprek in goede banen te leiden en kan op een tactische wijze sturen. Het mooie is dat Saskia geen partij kiest en dat het heel gelijkwaardig voelt.

Enchanté,ik ben Piet

Saskia weet feilloos de kern en de pijnpunten eruit te halen. Het heeft ons veel inzicht gegeven in de achterliggende processen in onze relatie. Ik heb zelfs weer bewondering gekregen voor de talenten van mijn partner. Hierdoor is er weer terug gekomen wat er in het begin ook was!

Enchanté,ik ben Annemiek

Saskia vraagt net zolang door totdat je er zelf achter komt.

Enchanté,ik ben Rob

Ik heb kunnen voelen hoe het is om een breuk - die niet mijn keuze was - toch helemaal te kunnen accepteren. Ik heb zelfs de relatie in mezelf kunnen verbreken. Het ‘eindresultaat’ is dat ik hem nu een leven met iemand anders gun. Dat lucht me enorm op én het heeft ervoor gezorgd dat ik weer verder kan met mijn leven. Dankzij de goede liefdevolle en vaak ook confronterende coaching van Saskia kan ik weer in mijn kracht staan zonder iemand anders daarvoor nodig te hebben.

Enchanté,ik ben Elly

Mijn vriendin en ik hebben samen deelgenomen aan Puur jij! Ik begrijp haar nu beter en ik word beter begrepen. Wij zitten heel anders in elkaar en dat leidde regelmatig tot botsingen, irritaties en onbegrip. We besteden nu aandacht aan elkaars kwaliteiten en manier van zijn en daardoor is onze energie weer positief. We sluiten nu beter aan op wat we nodig hebben en wat wél werkt. We zetten elkaar nu in eigen kracht en we helpen elkaar groeien!

Enchanté,ik ben Robert

Bij Saskia voel ik me vrij om echt eerlijk naar mezelf te kijken. Ik ben gaan zien welke patronen mij ondermijnen en hoe ik deze kan doorbreken. Dankzij Saskia heb ik ook meer regie over én plezier in mijn leven gekregen!

Enchanté,ik ben Dion

Saskia heeft ons waanzinnige inzichten gegeven in wie wij beiden zijn als mens, hoe wij functioneren en daarmee in onze relatie. Dat deed ze met een buitengewone 'waarneem' kwaliteit en een bak warmte en liefde. Het is echt bijzonder hoe zij ons haarfijn de dynamieken kon laten zien, en deze liefdevol met ons uit elkaar rafelde. Zo kwam er ruimte en kon er iets prachtigs nieuws ontstaan. Zo dankbaar!

Enchanté,ik ben Anaïs

Mijn bewondering voor en mijn verwondering over Saskia gaat diep, omdat ze over een gave beschikt om de mens te lezen zoals maar weinigen dat kunnen.

Enchanté,Ik ben Gert

Saskia weet in een korte tijd de vinger op de juiste plek te leggen. Dit heeft ons enorm geholpen. Na elke sessie konden we samen verder en meteen de diepte in, zowel bij onszelf en richting elkaar. Het is mooi om te zien hoe ze onze talenten boven water kreeg. Dat gaf veel verassende inzichten. Dank voor alles!

Enchanté,ik ben Marjolein

TARIEVEN RELATIECOACHING

1 gesprek samen

2,5 uur

€ 200,-

incl. BTW

3 gesprekken samen

2,5 uur per gesprek

€ 450,-

incl. BTW

TARIEVEN INDIVIDUELE GESPREKKEN

Individueel gesprek

2,5 uur

€ 150,-

incl. BTW

4 individuele gesprekken

2,5 uur per gesprek

€ 500,-

incl. BTW