In mijn coaching draait het om persoonlijk leiderschap

WAAROM: OMDAT HET OM JOU GAAT!

We dragen zélf de sleutels om vrij en autonoom in het leven te staan. Om van binnenuit de regie te nemen en vanuit eigen intentie en autoriteit te handelen. Niets is natuurlijker dan jezelf te zijn. Tegelijkertijd is het een kunst om je eigen potentieel vrij te maken, jouw uniekheid in te zetten en werk te maken van je talenten. Het vraagt leiderschap en daadkracht om de mooiste en krachtigste versie van jezelf te zijn én in te zetten!

Wie ben jij als uniek persoon?

Als coach kijk ik voortdurend door de bril van natuurlijke talenten en uniek potentieel. Gebruik je jouw volledige potentieel? Zet jij jezelf authentiek in? Ken jij jouw blinde vlekken en kun je dáárachter jouw grootste kracht herkennen? Doe je wat je écht wil doen? Pak jij je volledige positie in je werk? Ben je trouw aan jezelf? Voel je dat je werkelijk leeft?

Ik stimuleer het inzetten van je unieke vermogens om zo in eigen kracht te staan. Ik schijn licht op je blinde vlekken en laat je het verschil ervaren tussen de ‘stagnerende en beperkte (vertrouwde) versie’ en de ‘stromende en krachtige versie’ van jezelf.

Het toepassen van jouw unieke sleutels stelt je in staat tot het doorbreken van je eigen glazen plafond, het overstijgen van terugkerende thema’s en het nemen van authentieke keuzes. Maar vooral om niet te blijven hangen in wat je al kent van jezelf, maar gebruik te maken van je grootste gave.

HOE

Jij als uniek persoon staat centraal. Ik heb alle tijd, ruimte en aandacht voor jou. Steeds weet ik een veilige en open sfeer te creëren waarin echtheid en eerlijkheid alle ruimte krijgen.

Zonder maskers en schillen samen op onderzoek gaan. Bereid om op gesloten deuren te kloppen, het durven aangaan van moeilijke stukken en niet bang om te confronteren. Altijd werkend in het hier en nu.

Ik ben een heldere spiegel die feilloos steeds de essentie eruit haalt. Ik weet tot diep in de kern te raken. En signaleer direct of ‘de buitenkant’ overeenkomt met ‘de binnenkant’.

Echt contact maken en werkelijk verbinden is uitgangspunt voor mij.
Voelen en ervaren is steeds wat ik opzoek, want zodra je voelt gebeurt er écht iets en kan alles ontstaan.

Mijn bewondering voor en mijn verwondering over Saskia gaat diep, omdat ze over een gave beschikt om de mens te lezen zoals maar weinigen dat kunnen.

Enchanté,Ik ben Gert

Ik kan niet verwoorden hoe belangrijk dit voor me is geweest…

Enchanté,ik ben Aansan

Saskia laat mensen hun eigen pure zelf en hun eigen kracht ervaren. Daar ben ik haar nog altijd heel dankbaar voor!

Enchanté,ik ben Marijn

Ik ben onder de indruk van Saskia's snelheid, scherpte en opmerkzaamheid in combinatie met haar openheid, warmte en zorgvuldigheid.

Enchanté,ik ben Pieter

Saskia zit steeds raak met de informatie die ze teruggeeft. Dat was heel uitdagend voor mij, omdat het ging over blinde vlekken die mijn ontwikkeling tot dan toe tegenhielden. Doordat Saskia in energie zacht is en op de inhoud solide kon ik deze rake prikkels niet alleen toelaten maar ook accepteren en toepassen.

Enchanté,ik ben Jorn

Saskia stelt de juiste vragen door haar krachtig voelen en waarnemen. Ik heb op een heel vernieuwende manier mezelf leren kennen.

Enchanté,ik ben Anita

Ik ben onder de indruk! Met Saskia kom je in een hele korte tijd, heel diep en ver.

Enchanté,ik ben Jaap

Ik heb Saskia in 2015 als coach leren kennen en ze is altijd een inspiratiebron voor mij gebleven. Hoe sterk ze is in het bij zichzelf blijven en haar eigen pad durven volgen. Ze is zelf een oprecht voorbeeld voor wat ze anderen bijbrengt.

Enchanté,ik ben Marijn

Saskia prikte direct door alle filters en maskers heen die ik zo zorgvuldig had opgebouwd om mijn binnenwereld vooral niet aan de wereld te laten zien. Een deel van mij had al lang geleden opgegeven om écht eerlijk te zijn. Ik ben niet alleen weer gaan voelen waarvoor ik hier ben, er zijn ook vele dingen op mijn pad gekomen die de uitwerking hiervan hebben bekrachtigt. Ik raad Saskia voor iedereen aan die eerlijk naar zichzelf wil zijn en door zijn eigen nonsens heen wil prikken om zijn ware zelf beter te leren kennen.

Enchanté,ik ben Marieke P.

Saskia is helder en doortastend!

Enchanté,ik ben Liesbeth

Saskia is in staat om opheldering te geven. Ze kan gevoelens en gedachten perfect verwoorden. Deze kracht heeft mij enorm geholpen.

Enchanté,ik ben Dinja

Ik heb mijn inzichten gevoeld, waardoor de toepassing als vanzelf gaat. De stevige en warme manier van Saskia hebben dit mogelijk gemaakt.

Enchanté,ik ben Ietje

Saskia is liefdevol en sprankelend met veel inhoudelijke kennis en een grote precisie in het samenbrengen van vorm en essentie.

Enchanté,ik ben Pauline

Het is voor mij echt van toegevoegde waarde geweest. Ik kon op een diepere laag uitkomen.

Enchanté,ik ben Alexandra

Ik heb bewondering voor Saskia. Ze is heel helder, concreet en geduldig. Ze neemt tijd en heeft oprechte aandacht.

Enchanté,ik ben Marieke B.

TARIEVEN PARTICULIEREN

Telefonisch coachgesprek

1 uur

€ 80,-

incl. BTW

Coachgesprek

2,5 uur

€ 150,-

incl. BTW

Coachtraject 3 gesprekken

2,5 uur per gesprek

€ 375,-

incl. BTW

TARIEVEN ZAKELIJK

Telefonisch coachgesprek

1 uur

€ 125,-

excl. BTW

Coachgesprek

2,5 uur

€ 250,-

excl. BTW

Coachtraject 3 gesprekken

2,5 uur per gesprek

€ 675,-

excl. BTW